Spatii disponibile
Categoria:
Suprafata totala:
 
Bucuresti
 Despre noi
GRUPUL SITRACO
Infiintat in anul 1992 de companii americane si irlandeze si controlat de investitori israelieni, Grupul Sitraco a avut de la inceput un singur tel: sa ofere pe piata romaneasca spatii de calitate pentru birouri si apartamente de lux in Bucuresti.


Grupul Sitraco reprezinta un grup de companii particulare, cu 100% capital privat si, din 1992 pina in prezent s-a extins si a devenit unul dintre primele cinci concernuri particulare din domeniul constructiilor si afacerilor imobiliare din Bucuresti, avind astazi peste douazeci de proiecte in diferite stadii, majoritatea finalizate.
Toate cladirile Grupului Sitraco au fost proiectate de arhitecti profesionisti si ingineri competenti si au fost realizate la standarde comparabile cu cele existente in orice tara occidentala.
Din anul 1992 si pina in prezent Grupul Sitraco a finalizat 8 centre de afaceri si 10 cladiri cu apartamente, in zone rezidentiale consacrate.
Proiectele Grupului Sitraco includ complexe multifunctionale cu spatii pentru birouri, spatii comerciale si apartamente, aflate in cele mai bune zone din Bucuresti, cum ar fi Piata Unirii.
Sitraco ofera, de asemenea, clientilor sai servicii de calitate cu personal calificat si specializat in orice domeniu, ca, de exemplu: paza si securitate, intretinere, management, curatenie, etc., atit pentru cladirile proprii cit si pentru altele.

BNR
02.12
03.12
%
USD
N.A.
EUR
N.A.
GBP
N.A.
CONVERTOR VALUTAR
Din:
In:
Schimb Valutar:
Recomandari
 

Copyright © 2003 SITRACO